Kuvagalleria

Tutustu laajaan sohvavalikoimaan

Löydä mieleisesi sohva monista vaihtoehdoista

Jos tarvitset uuden sohvan, mutta et ole täysin varma, millainen sohva sopisi parhaiten kotiisi, kannattaa ehdottomasti tutustua tämän sivun sisältöön!

Kaikki täällä esitetyt sohvamallit ovat tilattavissa myymälöistämme. Sinun täytyy valita vain uuden sohvasi koko, verhoilu (ja verhoilun väri) sekä istuinkovuus.

Jos tulit tälle sivulle verkkokauppamme kautta ja kiinnostuit joistakin sohvamalleista, voit pyytää tarjouksen tai lisätietoja niistä tuotteista. Tarjouspyyntölomake löytyy kuvagallerian alta. 

Jos päätät ostaa jonkin tuotteen kuvagalleriastamme, muttet asu Oulun talousalueella, ota yhteyttä myymäläämme.  Voimme tarvittaessa toimittaa sohvatilauksesi ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen - kuljetuspalvelumme toimii ympäri Manner-Suomen. Katso toimitus- ja maksuehdot verkkokauppamme sivulta. 

Toivotamme kaikille asiakkaillemme mukavia hetkiä tuotteidemme parissa!Pyydä tarjous

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.

* Tuotteen url-osoiteen lisääminen viestikenttään

Pöytäkoneella: Paina hiiren oikeaa nappia valitsemasi tuotteen kohdalla ja valitse ilmestyneistä vaihtoehdoista toiminto "Kopioi kuvan (tai linkin) osoite". 

Mobiilissa: Paina mahdollisimman pitkään valitsemasi tuotteen kuvaa, kunnes ilmestyy ikkuna useine vaihtoehtoineen, joista täytyy valita toiminto "Kopioi linkin osoite".

Kopioi kuvan/linkin osoite ja lisää se viestikenttään. Näin tiedämme tarkkaan, mistä tuotteesta haluaisit tarjouksen ja lisätietoja.