Sijauspatjat

Nukkumisen mukavuuden viimeistelyyn

Sijauspatjat tarjoavat nukkujalle lisää tukea, pehmeyttä ja mukavuutta. Hyvän sijauspatjan merkitys ja tarve kasvaa, kun kyseessä on ortopedisia ongelmia, selkä- tai lonkakipuja. Silloin on tärkeää valita sellainen sijauspatja, joka yhdessä runko- tai joustinpatjan kanssa pystyy takaamaan nukkujalle mahdollisimman kivuttomia öitä.

Yleisimpiä sijauspatjan täytteitä ovat polyuretaani-vaahtomuovi, lateksi (luonnonkumi), memory-vaahtomuovi (MemoryFoam) sekä patentoidut vaahtomuovisekoitukset.
Polyuretaani-vaahtomuovi tarjoaa hyvää perustukea, se on ilmava ja yleensä erittäin edullinen.
Nykyajan uutuus ja saavutus on Memory-vaahtomuovitäyte, josta on tullut monien suosikki sen ominaisuuksien ansiosta. Memory-vaahtomuovi reagoi kehon lämpöön ja pystyy muotoutumaan sen mukaan. Siksi memory-petauspatjan arvo on paljon isompi.
Latexillakin on paljon omia plussoja: latexitäytteinen sijauspatja on hyvin kestävä, palvelee pitkään tarjoten nukkujalle sopivasti tukea ja mukavuutta. Se myös pysyy lämpimänä talvella ja viileänä kesällä, antistaattinen ja antiallerginen.


Sijauspatjat, 4 cm

vaahtomuovi

alk. 75€

Sijauspatjat, 5 cm

vaahtomuovi profiloitu

alk. 95€

Sijauspatjat, 7 cm

vaahtomuovi + hengittävät vanukerrokset molemmilla puolilla 

alk. 115€

Sijauspatjat, 7 cm

Memory-vaahtomuovi 

alk. 220€

Sijauspatjat, 7 cm

climalatex (luonnonkumi)

alk. 220€

Sijauspatja, 9 cm 

Amor B34, Latex 

alk. 290€

* Sijauspatjat tilattavissa myös asiakkaan toivomilla mitoilla. Sijauspatjojen päälliset on varustettu vetoketjulla ja ovat vesipestävissä. 

Pyydä tarjous

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.