Sohvagalleria

Tutustu laajaan sohvavalikoimaan

LOISTAVA VALIKOIMA SOHVIA KOTIIN!

Jos tarvitset uuden sohvan, mutta et ole täysin varma, millainen sohva sopisi parhaiten kotiisi, kannattaa ehdottomasti tutustua tämän sivun sisältöön!

Kaikki täällä esitetyt sohvamallit ovat tilattavissa myymälästämme. Sinun täytyy valita vain uuden sohvasi koko, verhoilu (ja verhoilun väri) sekä istuinkovuus.

Jos kiinnostuit joistakin sohvamalleista, voit pyytää tarjouksen tai lisätietoja niistä tuotteista. Tarjouspyyntölomake löytyy kuvagallerian alta. 

Jos päätät ostaa jonkin tuotteen kuvagalleriastamme, muttet asu Oulun talousalueella, ota yhteyttä myymäläämme.  Voimme tarvittaessa toimittaa sohvatilauksesi ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen - kuljetuspalvelumme toimii ympäri Manner-Suomen. Katso toimitus- ja maksuehdot kauppamme sivulta. 

Toivotamme kaikille asiakkaillemme mukavia hetkiä tuotteidemme parissa!

Alla kuvagalleriassa osa sohvamalleista, myymälässä paljon lisää vaihtoehtoja.

Kaikki tuotteet eettisesti valmistettuja, laadukkaita ja kestäviä designtuotteita. Pyydä tarjous

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.

* Tuotteen url-osoiteen lisääminen viestikenttään

Pöytäkoneella: Paina hiiren oikeaa nappia valitsemasi tuotteen kohdalla ja valitse ilmestyneistä vaihtoehdoista toiminto "Kopioi kuvan (tai linkin) osoite". 

Mobiilissa: Paina mahdollisimman pitkään valitsemasi tuotteen kuvaa, kunnes ilmestyy ikkuna useine vaihtoehtoineen, joista täytyy valita toiminto "Kopioi linkin osoite".

Kopioi kuvan/linkin osoite ja lisää se viestikenttään. Näin tiedämme tarkkaan, mistä tuotteesta haluaisit tarjouksen ja lisätietoja.