Toimituspalvelut


Toimituspalvelut ovat kätevä apu sinulle, jos sinulla itselläsi ei ole mahdollisuutta kuljettaa ostamiasi tuotteita kotiin omin voimin.

Siksi tarjoamme asiakkaillemme Oulun seudulla ja ympäri Suomen (manner-Suomen) kotiinkuljetus-, kasaus- ja kierrätyspalveluita.

Huomioi kuitenkin, että tarjoamamme myös muut tuotteiden toimitukseen liittyvät palvelut, kuten KULJETUS / KASAUS tai KIERRÄTYS, jotka ovat tilattavissa joko kaikki keraallaan tai joitakin niistä tarpeesi mukaan vain sohvan tai sängyn oston yhteydessä

Jos uudelle sängylle tai sohvalle tarvitaan ainoastaan kuljetuspalvelua, muista tilata se erillisena tuotteena. Voimme asiakkaan halutessa toimittaa tilatun tuotteen pihalle tai sisälle, purkaa tuotteen tehdaspaketista ja kasata sen sekä tarvittaessa viedä vanhan huonekalun pois.

Jos asut Oulun seudulla ja haluat hakea tilaamasi tuotteen / tuotteet itse, voit valita tilauslomakkeessa noudon tuotetilausta viimeistellessä. Kaikki tilaukset ovat noudettavissa veloituksetta Oulun varastoltamme osoitteessa: HAARASUONKUJA 1, 90240, OULU.

Kysy lisää yrityksemme toimituspalveluista myyjiltämme, ja he auttavat sinua mielellään!