Tyynyt

Kauniiden unien tärkeät ylläpitäjät

Hyvä tyyny takaa hyviä makeita unia. Hyvää tyynyä käyttämällä vältät niska- ja hartiakipuja aamuisin.

Muinaisegyptilaiset pitivät kivestä veistettyä "tyynyä" erittäin mukavana ja tukevana. Nykypäivänä olemme kaikki etsimässä kuitenkin jotain paljon pehmeämpää, ja onneksemme valinnanvaraa meillä on paljon enemmän, kuin muinaisihmisillä.

Vaikka yhtä ja parasta tyynyä kaikille ei ehkä ole olemassakaan, jopa hyvin vaativalle käyttäjälle varmasti löytyy oma ihannetyyny, joka sopii hänelle parhaiten.

Nyt myös myymälästämme on saatavilla kotimaisia, Pohjanmaan Bed-System -tehtaan valmistamia laadukkaita ergonomisia tyynyjä, jotka  parantavat huomattavasti nukkujan unenlaatua!


KOTIMAINEN JA AINUTLAATUINEN - PARAS TYYNY SINULLE


    Kotimaiset Kristiina-tyynyt 

    •HENGITTÄVÄT   •KUIVAT  

    •HIOSTAMATTOMAT   •ANTIBAKTEERISET

     MemoryFoam-Pallokuitu -tyynyt

Kristiina-tyynyissä käytetään vain laadukkaita, uuden polven kehittyneitä materiaaleja. Tyynyjen ilmastoinnista huolehtii reunoihin ommeltu 3D-kangas. Tyyny pysyy kuivana jolloin siihen ei muodostu haitallista bakteerikasvustoa, joka saattaisi aiheuttaa allergisia reaktioita.

Täyte on uudenlainen sekoitus kimmoisaa pallokuitua ja muotoutuvaa memoryfoam-liusketta. Kaikissa tyynyissä on vetoketju, jolloin voit vähentää tai lisätä täytettä mielesi mukaisesti. Tyynynpäällinen on konepestävä.

Tässä on ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen tyyny terveytesi ja kauniitten uniesi ylläpitämiseksi!


Juhlatyyny

50x60 cm

69€

Juhlatyyny Maxi

55x80 cm

99€

Kylkinukkujan tyyny

50x60 cm

69€

Tilaa tyyny

Valitse haluamasi tuote vaihtoehdoista ja täytä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin voimme.